Hakkımızda

Derneğimiz, Türk ve Araplar arasında iletişimi güçlendirmek, eğitim ve yardım faaliyetleri

düzenlemek, Arapça kursları vermek ve çeşitli organizasyonlarla Türk-Arap kardeşliğini

artırmak için faaliyet göstermektedir.

ARAP DERNEĞİMİZİN HEDEFİ

Türk ve Araplar arasında kültürel ve ticari köprüler kurmak, Türkler ve Türkiye’de yaşayan Araplar’ı tek çatı altında toplamaktır. Eğitim, kültür, sanat ve ticaret konularında Arap kardeşlerimizle ortak işbirlikleri tertiplemektir.

HAKKIMIZDA

ARAP DERNEĞİMİZİNİN HEDEFİ TÜRK-ARAPLAR ARASINDA KÖPRÜLER KURMAK VE TÜRKİYE’DE TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAKTIR.

Hedefimiz, Türkiye’deki tüm Arap Sivil Toplum Kuruluşlarını TEK ÇATI altında toplayarak İnşallah FEDERASYON’UMUZU kurmaktır.
İstanbul’da ARAP BİRLİĞİ Merkezimizi kurarak, Türkiye ile Arap ülkeleri ilişkilerini İstanbul’da daha güçlü bir hale getirmektir.
Eğitim, kültür, sanat ve ticaret konularında Arap kardeşlerimizle ortak işbirlikleri ve programlar düzenlemektir.
Türkiye’de Arap okullarının açılmasına destek vererek, ilişkilerimizi artırmak ilk hedefimizdir.
Türk-Arap ülkeleri arasında ortaklaşa Üniversiteler kurulmasını sağlayacağız. Türkiye’de Arap ülkelerini tanıtmak için, fuarlara katılarak işbirlikleri geliştirilmektedir.
Hedefimiz, Türkiye’de bulunan Arap kardeşlerimizin sorunlarını çözme merkezi olmaktır.
Arap ülkeleriyle işbirliği yapacak olan Türk vatandaşlarımıza destek vermek görevimizdir.
Türk-Arap Ajansı kurarak doğru haberlerimizle İslam dünyasına ışık tutacağız.
Arap Derneğimiz çatısı altında, 22 Arap ülkesinin en güçlü partneri olmak için karınca misali düştük yollara.
RABBİM UTANDIRMASIN. AMİN

Click to comment