بخصوصنا
تعمل جمعيتنا من أجل تعزيز التواصل بين الأتراك والعرب، وتنظيم الأنشطة التعليمية والخيرية، وتقديم دورات باللغة العربية وتعزيز الأخوة التركية العربية عبر مختلف المنظمات ذات العلاقة.
هدف جمعيتنا العربية
بناء الجسور الثقافية والتجارية بين الأتراك والعرب المقيمين في تركيا وجمعهما تحت سقف واحد، والتعاون مع إخواننا العرب في مجالات التعليم والثقافة والفن والتجارة.
بخصوصنا
بناء الجسور بين العرب والأتراك والعرب تركيا وجمعهما تحت سقف واحد.
هدفنا
تأمل جميع منظمات المجتمع المدني العربي في تركيا تأسيس اتحادنا الذي يجمعنا تحت سقف واحد.
إنشاء مركزنا للوحدة العربية في اسطنبول وجعل العلاقات بين تركيا والدول العربية في اسطنبول أقوى وأمتن.
تنظيم ki نشاطات وبرامج مشتركة بخصوص مواضيع التعليم والثقافة والفن والتجارة مع إخواننا العرب.
تقديم الدعم لافتتاح المدارس العربية في تركيا، هو أول أهداف تعزيز علاقتنا المشتركة.
تقديم الدعم لتأسيس جامعات مشتركة بين الدول العربية وتركيا. ومن أجل التعريف بالدول العربية في تركيا العمل على تعزيز الاشتراك في المعارض التجارية المشتركة.
هدفنا هو أن تكون الجمعية مركز لحل مشاكل العرب المقيمين في تركيا.
وظيفتنا هي دعم المواطنين الأتراك الذين سيتعاونون مع الدول العربية من خلال العمل المشترك.
من خلال إنشاء وكالة تركية عربية ، سنسلط الضوء على العالم الإسلامي عبر الأخبار الصحيحة.
تحت سقف جمعيتنا العربية ، لأجل أن تكون 22 دولة عربية أقوى شريك بدأنا مشوارنا كمثال خطوة النملة.
يا رب ، لا تخيب رجاءنا. أمين.

Hakkımızda
Derneğimiz, Türk ve Araplar arasında iletişimi güçlendirmek, eğitim ve yardım faaliyetleri

düzenlemek, Arapça kursları vermek ve çeşitli organizasyonlarla Türk-Arap kardeşliğini

artırmak için faaliyet göstermektedir.

ARAP DERNEĞİMİZİN HEDEFİ

Türk ve Araplar arasında kültürel ve ticari köprüler kurmak, Türkler ve Türkiye’de yaşayan Araplar’ı tek çatı altında toplamaktır. Eğitim, kültür, sanat ve ticaret konularında Arap kardeşlerimizle ortak işbirlikleri tertiplemektir.

HAKKIMIZDA

ARAP DERNEĞİMİZİNİN HEDEFİ TÜRK-ARAPLAR ARASINDA KÖPRÜLER KURMAK VE TÜRKİYE’DE TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAKTIR.

Hedefimiz, Türkiye’deki tüm Arap Sivil Toplum Kuruluşlarını TEK ÇATI altında toplayarak İnşallah FEDERASYON’UMUZU kurmaktır.
İstanbul’da ARAP BİRLİĞİ Merkezimizi kurarak, Türkiye ile Arap ülkeleri ilişkilerini İstanbul’da daha güçlü bir hale getirmektir.
Eğitim, kültür, sanat ve ticaret konularında Arap kardeşlerimizle ortak işbirlikleri ve programlar düzenlemektir.
Türkiye’de Arap okullarının açılmasına destek vererek, ilişkilerimizi artırmak ilk hedefimizdir.
Türk-Arap ülkeleri arasında ortaklaşa Üniversiteler kurulmasını sağlayacağız. Türkiye’de Arap ülkelerini tanıtmak için, fuarlara katılarak işbirlikleri geliştirilmektedir.
Hedefimiz, Türkiye’de bulunan Arap kardeşlerimizin sorunlarını çözme merkezi olmaktır.
Arap ülkeleriyle işbirliği yapacak olan Türk vatandaşlarımıza destek vermek görevimizdir.
Türk-Arap Ajansı kurarak doğru haberlerimizle İslam dünyasına ışık tutacağız.
Arap Derneğimiz çatısı altında, 22 Arap ülkesinin en güçlü partneri olmak için karınca misali düştük yollara.

About us
Our association operates in order to strengthen communication between Turkish and Arabs, to organize educational and charitable activities, to give Arabic courses and to increase the Turkish-Arab brotherhood through various organizations.

Goal of our Arab Association
To establish trade and cultural bridge between Turks and Arabs and to gather Turks and Arabs living in Turkey under one roof. to cooperate with our Arab brothers in the fields of education, culture, art and trade.

About us
The goal of our association to build bridges between Arabs and Turkish-Arab Turkey is to gather under one roof.
our goal
collecting all Arab civil society organizations in Turkey under one roof, our hope is to establish our federation.
establishing our center of Arab unity in Istanbul, collect Arab countries and Turkey in Istanbul to make a stronger relationships, to organize joint programs and programs on education, culture, art and trade with our Arab brothers.
giving support to the opening of Arab schools in Turkey, our first goal is to improve our relations, we will establish joint universities among Turkish-Arab countries, the promotion of collaborations will be by definition ofthe Arab countries in Turkey by attending trade fairs.
Our goal is our association to be the center of solving the problems of our Arab brothers and sisters in Turkey.It is our duty to support Turkish citizens who will cooperate with Arab countries.
By establishing a Turkish-Arab agency, we will shed light on the Islamic world with the right news.
under the roof of our Arab Association, 22 Arab country to become the strongest partner we started our path as an example of an ant step.
Our Lord, do not disappoint our hope. amine